Εκδηλώσεις

Published on December 1st, 2012 | by fileto

0

Μπακαλόγατο ανεβάζει η Ορεστιάδα

Ο Μπακαλόγατος” (ή “Της Κακομοίρας”), η γνωστή και αγαπημένη κωμωδία των Χρήστου και Γιάννη Γιαννακόπουλου, ανεβαίνει αυτήν την Κυριακή 25/11 και θα παίζεται ΚΑΘΕ Κυριακή και Τετάρτη στις 9 το βράδυ στο Θέατρο “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” (Ορέστου 76, τ. 2552028280, Νέα Ορεστιάδα), έως και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, συνολικά μόνο για 9 παραστάσεις.

Η προσαρμογή-σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, σκηνικά-κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι (αλφαβητικά): Ιορδάνης Βροχίδης, Κώστας Γούργουλης, Σταυρούλα Θεοδωρίδου, Αργυρώ Καρλιώτη, Εύη Κουτσούμπα, Κώστας Μερετάκης, Γιώργος Πασιλούδης, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου, Τόλης Τσακιρίδης, Σοφοκλής Τσομπάνογλου και ο Άκης Τσονίδης.

 

Θέατρο για παιδιά: “Το Γαϊτανάκι” της Ζωρζ Σαρή

Εντωμεταξύ συνεχίζονται κάθε Κυριακή πρωί στις 11:30΄ οι παραστάσεις της “Παιδικής Σκηνής” του Θεατρικού Εργαστηρίου Ν. Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με το έργο “Το Γαϊτανάκι” της Ζωρζ Σαρή. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, που μεταδίδει το μήνυμα της αδελφοσύνης των λαών, της ειρήνης και φυσικά της αρμονικής συμβίωσης των ανθρώπων, πέρα από κοινωνικές, φυλετικές και όποιες άλλες ρατσιστικές διακρίσεις…

Διασκευή-Σκηνοθεσία-Χορογραφίες: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά-Κοστούμια-Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Πατούνας και παίζουν (αλφαβητικά): Ζήνα Ασλανίδου, Ιορδάνης Βροχίδης, Κώστας Γούργουλης, Ελευθερία Δελήμπαλτα, Μαριάννα Δουμάνη, Γιώργος Κατσαντώνης, Εύα Κουτσούμπα, Κική Κωνσταντινίδου, Δέσποινα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Μωρικίδης, Ιωάννα Παπάζογλου, Νίκος Πατούνας, Μαρία Πετρίδου.

 

Συνεχίζονται οι προβολές τα Δευτερότριτα από την Κινηματογραφική Λέσχη του ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Μετά την δυναμική έναρξη της νέας κινηματογραφικής δράσης του ΔΙΟΝΥΣΟΥ με τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, τα… “cineδευτερότριτα” συνεχίζονται στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ με την προβολή των βραβευμένων ταινιών του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Πάτρας “14ο Διεθνές Πανόραμα”. Έτσι, την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, φιλοξενούνται οι βραβευμένες Ελληνικές ταινίες του συγκεκριμένου Φεστιβάλ. Ώρα έναρξης προβολών, 9 το βράδυ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑