Ειδήσεις

Published on December 19th, 2012 | by fileto

0

Πουλούσε ακατάλληλα τυροκομικά

Συνελήφθη χθές (18-12-2012) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή προς πώληση ακατάλληλων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ειδικότερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης οι αστυνομικοί, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος,  πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 34χρονος και διαπίστωσαν ότι είχε γίνει μετατροπή αυτού σε φορτηγό ψυγείο, ενώ στο εσωτερικό του, βρέθηκαν 294 δοχεία διαφόρων γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησε το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στα προϊόντα, διαπιστώθηκε ότι είναι ακατάλληλα για κατανάλωση και κατασχέθηκαν, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται επίσης ότι σε βάρος του 34χρονου διαπιστώθηκαν, διοικητικές και πταισματικές παραβάσεις για τη στέρηση τιμολογίων και μετατροπή των στοιχείων της άδειας κυκλοφορίας του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑