Εκδηλώσεις

Published on January 3rd, 2013 | by fileto

0

«Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..! »

μια παράσταση που αντέχει στο χρόνο, για τους μαθητές και τους φίλους του Πολιτιστικού Κέντρου και Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Θεάτρου Ανάβασις στη Λεωνάτου 8, το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, ώρα 20.00.

Μια ζεστή πολιτιστική στέγη, με φιλικό περιβάλλον, ποιότητα και αισθητική βρήκαν πολλοί συμπολίτες μας στο Πολιτιστικό Κέντρο και Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Θεάτρου Ανάβασις που διευθύνει η Μαρία Καραβία. Δεύτερος χρόνος λειτουργίας και η φήμη για την αξιόλογη δουλειά που γίνεται από την Μαρία Καραβία και τους συνεργάτες της, Βένια Πουλή, Νένα Ποταμίδου, Βάσω Ζήσου και Σταυρούλα Γκουλούση είχε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Να αυξηθεί ο αριθμός των μαθητών από πέρσι αλλά και να συγκεντρώσει έναν αριθμό φίλων του θεάτρου που επιθυμούν μια πιο προσωπική επικοινωνία με την θεατρική Τέχνη και γενικότερα τον πολιτισμό. Έτσι μετά την επιθυμία πολλών μαθητών του Εργαστηρίου, των γονιών τους και άλλων φίλων της Θεάτρου Ανάβασις που δεν είδαν την εξαιρετική αυτή παράσταση με την άριστη ερμηνεία της Μαρίας Καραβία, παρουσιάζεται και πάλι στη μικρή σκηνή στη Λεωνάτου 8, το Σάββατο στις 5 Ιανουαρίου ώρα 20:00. «Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..!», του Μάκη Αντωνόπουλου, είναι ένα δοκιμασμένο στην Ελλάδα και τη Γερμανία θεατρικό έργο. Μια ανθρώπινη, αληθινή ιστορία μιας Κύπριας μάνας, που αγγίζει, συγκινεί και συγκλονίζει την ανθρώπινη ψυχή. Μια παράσταση που μερικοί θεατές είδαν για δύο αλλά και πέντε φορές.

Σκηνοθεσία/θεατρική επιμέλεια: Μαρία Καραβία, Σκηνικά: Μανώλη Δασκαλάκη,

Μουσική: Μιχάλη Χριστοδουλίδη (Κύπρος), Dafer Joussef (Τυνησία).

Στο τέλος της παράστασης οι θεατές θα απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί, καφέ ή αναψυκτικό που θα τους προσφερθεί, και μπορούν να παραμείνουν στο χώρο όσο επιθυμούν, συζητώντας. Είσοδος: 8 Ευρώ, και 6 Ευρώ (φοιτητικά). Πληροφορίες: 6976879029

Πέμπτη-Παρασκευή πρωί,11:00-13:00 και απόγευμα, 18:00 – 20:30. Σάββατο πρωί, ώρα 11:00 – 13:00. Λεωνάτου 8 (κάθετος στην Ομονοίας 92).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑