Επιχειρήσεις

Published on January 8th, 2013 | by fileto

0

Μάθετε τα πάντα για το κρέας!

Το περιοδικό της αγοράς κρέατος Meat Place σε συνεργασία με το Σωματείο Κρεοπωλών Ξάνθης και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει την πρώτη ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο των «Meat Place Tour», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο “Z Palace” (Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη, Ξάνθη) στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα «Ουρανός».

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους Έλληνες επαγγελματίες  για τις νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και για τον νέο Κώδικα Τροφίμων αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον κλάδο του κρέατος που έχει τη δυναμική και τα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη.

Η θεματολογία της ημερίδας θα περιλαμβάνει και την παρουσίαση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμών που προορίζονται για καταστήματα και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος που η εφαρμογή τους θα εκσυγχρονίσει  και θα βελτιώσει την απόδοση των επιχειρήσεων εναρμονίζοντας τη λειτουργία τους στις απαιτήσεις του νέου νομικού καθεστώτος.

Αναλυτικότερα τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι τα εξής:

  •  Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
  • Νέος Κώδικας Τροφίμων
  • Επενδυτικά Προγράμματα
  • Επεξεργασία – Συσκευασία – Ζύγιση
  • Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
  • Ψύξη – Συντήρηση

Κύριοι ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο κ. Νίκος Κασσαλιάς, διευθυντής του ΣΠΑΚΒΕ (Σύλλογος για την Προστασία και Ανάπτυξη της Ελληνικής Παραγωγής Εμπορίας και Μεταποίησης Κρέατος Β. Ελλάδος) ο οποίος θα παρουσιάσει τις νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις και ο κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, καθηγητής στον Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης της Κτηνιατρικής Σχολή του Α.Π.Θ., που θα αναλύσει τον νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα απονεμηθούν τα βραβεία ποιότητας στις εταιρείες ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ Α.Ε., που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και οι οποίες συμμετείχαν στην «1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης Meat Days 2012.

Η ενημερωτική ημερίδα απευθύνεται σε κρεοπωλεία, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς και τοπικούς παράγοντες.

Η παρακολούθηση της  είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Άλλωστε ο στόχος είναι κοινός και αποσκοπεί στην υποστήριξη και στη δημιουργία μιας αισιόδοξης προοπτικής για την αγορά του κρέατος.

Όσοι ενδιαφέρονται από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να παρακολουθήσουν την ημερίδα στην Ξάνθη μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή είτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@meatplace.gr, δίνοντας τα στοιχεία τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑