Ειδήσεις

Published on January 14th, 2013 | by fileto

0

Ψάχνουν εξαφανισμένο επιχειρηματία στην Ξάνθη

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή το βράδυ.

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης έδωσε τελευταία φορά σημάδια ζωής την περασμένη Παρασκευή όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί του μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να συναντηθεί με κάποιον για την αγορά ενός κτήματος.

Εκτοτε, οι συγγενείς και οι φίλοι του έχουν χάσει τα ίχνη του, ενώ παράλληλα δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αστυνομικές Αρχές την Παρασκευή.

Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες το Σάββατο (πρέπει να περάσουν 24ώρες από τη δήλωση εξαφάνισης για να ξεκινήσουν οι έρευνες) για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, έρευνες που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν αποδώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο η τελευταία δραστηριότητα του κινητού τηλεφώνου του καταγράφηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων της ορεινής περιοχής της Γαλάνης και πλέον οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη συγκεκριμένη περιοχή ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον επιχειρηματία να έχει πέσει θύμα ληστείας, καθώς ο ίδιος έφερε πάνω του αρκετά χρήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τα αμέσως επόμενα δύο εικοσιτετράωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα για τον εντοπισμό του γνωστού επιχειρηματία, με τη Αστυνομία να κλιμακώνει τις έρευνές της.

Πηγή: thrakitoday.com


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑