Επιχειρήσεις

Published on January 17th, 2013 | by fileto

0

Το καλύτερο λάδι …βραβεύεται

Το επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και τον διακριτικό τίτλο «ΦΙΛΑΙΟΣ» ενημερώνει τις τυποποιητικές επιχειρήσεις ελαιολάδου οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Ποιότητας και Συσκευασίας «ΚΟΤΙΝΟΣ», ότι μετά από σχετικό αίτημα των διοργανωτών της εξαγγελθείσας για το διάστημα 12-14/4/2013 έκθεσης Ladi-Oinos 2013, η ΦΙΛΑΙΟΣ ενέκρινε την συνδιοργάνωση του Διαγωνισμού υπό τον τίτλο “ΚΟΤΙΝΟΣ Ladi-Oinos 2013”.

Προφορικό – μέχρι στιγμής – αίτημα για τους Διαγωνισμούς “ΚΟΤΙΝΟΣ ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013” έχει υποβάλει και ο διοργανωτής της εξαγγελθείσας για το διάστημα 1-3/3/2013 έκθεσης ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2013.

Οι  τυποποιητικές επιχειρήσεις ελαιολάδου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στους εν λόγω διαγωνισμούς θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τους ανά περίπτωση διοργανωτές των εκθέσεων.

Διευκρινίζεται ότι η ΦΙΛΑΙΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση ακύρωσης εξαγγελθείσας έκθεσης, γεγονός το οποίο προφανώς θα οδηγήσει  και στην ακύρωση του αντίστοιχου Διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ.

Για πληροφορίες, Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου  «ΦΙΛΑΙΟΣ», τηλ.2103238856


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑