Διαφήμιση

Published on January 23rd, 2013 | by fileto

0

Έργα δημοσιότητας από την Αναπτυξιακή Ροδόπης

Τέσσερις διαγωνισμούς έχει προκηρύξει η Αναπτυξιακή Ροδόπης, αναφορικά με το εγχείρημα «Ηλεκτρονικός Πολιτιστικός και Τουριστικός Οδηγός Νομού Έβρου». Ο συνολικός προϋπολογισμός όλων των υπό ανάθεση έργων, που αφορούν σε διαφήμιση και αντικείμενα πληροφορικής, ανέρχεται σε 239.330 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος διαγωνισμός αφορά σε δράσεις προβολής. Ο ανάδοχος, αναλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία ραδιοτηλεοπτικού σποτ, διαφημιστικές καταχωρίσεις, εκδηλώσεις ενημέρωσης, ιστοσελίδα, φυλλάδια κ.α. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 50.900 ευρώ. Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά σε σχεδιασμό εφαρμογών για smartphone, tablet και ηλεκτρονικό υπολογιστή με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, η Αναπτυξιακή αναζητά συνεργάτη που θα αναλάβει την κατασκευή βάσης δεδομένων και την εισαγωγή της πρωτογενούς πληροφορίας, η οποία θα συλλεχθεί στο πλαίσιο της πράξης «Ηλεκτρονικός πολιτιστικός και τουριστικός οδηγός νομού Έβρου». Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 19.600 ευρώ. Τέλος, ο τέταρτος διαγωνισμός αφορά στην καταγραφή σημείων αναφοράς στο Έβρο, μέσα από κείμενα στα Ελληνικά και Αγγλικά, φωτογραφικό και ηχητικό υλικό.

Ο ανάδοχος θα κληθεί να παραδώσει 150 κείμενα της μιας σελίδας σε αγγλικά και ελληνικά, 500 λεπτά ηχητικού υλικού στις δύο γλώσσες, 2.200 φωτογραφίες μνημείων και λοιπών σημείων και 440 σημεία GPS. Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού είναι 108.830 ευρώ. Σημειώνεται ότι η προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής για όλους τους παραπάνω διαγωνισμούς, είναι 29 Μαρτίου 2013.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑