Ειδήσεις

Published on January 29th, 2013 | by fileto

0

Περίεργα παιχνίδια με τα νεα διόδια της Εγνατίας

Πολλά ακούγονται για το που θα στηθούν τα νέα διόδια της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Μάλιστα ακούστηκε πως έγινε πρόταση από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ να στηθούν διόδια μετά τον κόμβο της Μέστης και πριν το Καρανίκ Ντερέ προς Αλεξανδρούπολη.

Αν γίνει αυτό οι οδηγοί δεν θα έχουν καμία πρόσβαση σε παράδρομο της Εγνατίας και θα έχουμε κινητοποιήσεις τύπου Αιγινίου Πιερίας όπου οι οδηγοί καλούνται θέλουν δε θέλουν να περάσουν τον Αλλιάκμονα πληρώνοντας τσουχτερά διόδια.

Ενα ακόμη σενάριο που παίζει είναι τα διόδια στο ύψος της Μουσθένης και μάλιστα θα τοποθετηθούν μετά την έξοδο για Μουσθένη, αναγκάζοντας τους οδηγούς να κάνουν ένα ολόκληρο κύκλο αν δεν θέλουν να πληρώσουν σε τέτοιους δύσκολους καιρούς τα 2,40 ευρώ που θέλουν οι εταιρείες που εισπράττουν για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Όλοι περιμένουν να δουν την εξέλιξη των πραγμάτων, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι ενώ σε ορισμέρνα διόδια της ΠΑΘΕ Αθηνών – Θεσσαλονίκης οι τιμές έχουν πέσει σε 1,40 ευρώ ανα διέλευση απλού ΙΧ, στην Εγνατία το χαράτσι καλά κρατά.

Πολλοί οδηγοί βαρέων οχημάτων κυρίως νταλίκες Τούρκικες και Βουλγάρικες πηγαίνουν από τους παραδρόμους Ιασμος-Ξάνθη και Κομοτηνή – Πόρτο Λάγος – Βαφέικα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι που βρίσκονται σε καλό χάλι με χώματα λόγω βροχών και λάσπες να εγκυμονούν κινδύνους.

Ελλάδα της φτώχειας, της κρίσης, της ανέχειας και του …παχυδερμισμού από τους ιθύνοντες!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑