Ειδήσεις

Published on January 30th, 2013 | by fileto

0

Προορισμός η Θεσσαλονίκη για Gay & Lesbian

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στο Gay & Lesbian Segment της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Fitur Madrid την ερχόμενη εβδομάδα μέσω του destsetters, παρουσιάζοντας πάνω από 10 εναλλακτικούς προορισμούς, όπως Κρήτη, Σαντορίνη, Ρόδος, Άνδρος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική Ζάκυνθος, Φολέγανδρος, Πάρος και Ίος, ενώ από την ενέργεια αυτή δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Αθήνα.

Το LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans Gender) κοινό αποτελεί το 15% της συνολικής τουριστικής κίνησης με την πλειοψηφία αυτού να ταξιδεύει στη μέση και άνω κατηγορία.

Πάνω από 25 ξενοδοχεία από την Ελλάδα και την Κύπρο εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα του destsetters για την εκπροσώπηση και την ανάπτυξή τους στη δυναμική αυτή αγορά και το ενδιαφέρον από τις διεθνείς αγορές είναι ήδη τεράστιο, κρίνοντας από το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα με ραντεβού της ομάδας του destsetters στα διεθνή trade shows. Μέσω του προγράμματος τονίζεται ο “All Welcome” χαρακτήρας των καταλυμάτων, η ασφάλεια αλλά και η έμφαση στην ποιότητα, καθώς και το γεγονός ότι η Ελλάδα σαν μια σύγχρονη τουριστική χώρα αγκαλιάζει με αγάπη και σεβασμό όλα τα κοινά.

Στο περίπτερο του destsetters φιλοξενείται το δυναμικά ανερχόμενο “Thessaloniki Pride”, ο διεθνής χαρακτήρας του οποίου ενισχύεται δυναμικά και αναμένεται να αποτελέσει μαζικό τουριστικό γεγονός για τη πόλη της Θεσσαλονίκης τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, από την εκπροσώπηση μιας χώρας όπως η Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείψει το γαστρονομικό στοιχείο: η συμμετοχή του destsetters στις διεθνείς εκθέσεις για το 2013 ενισχύεται γευτικά από τα Santo Wines, διαθέτοντας μοναδικής ποιότητας Vinsanto για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑