Ειδήσεις

Published on February 4th, 2013 | by fileto

0

Η Σμύρνη συνδέεται με Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Θάσο και Κομοτηνή

Ξεκινά από το Σάββατο 22 Ιουνίου μια μεγάλη γέφυρα η οποία θα συνδέει αεροπορικά την Σμύρνη με την Θεσσαλονίκη με την low cost αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας Pegasus.

Η πτήση αυτή η οποία θα γίνεται κάθε Σάββατο θα περιλαμβάνει για τους Τούρκους πελάτες μετάβαση αλλά και πακέτα ξεναγήσεων τα οποία θα αφορούν την Καβάλα, τη Θάσο και την Κομοτηνή.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με ξενοδοχεία της Καβάλας και της Θάσου ενώ θα υπάρξει συνεργασία με το ξενοδοχείο «Ανατόλια» της Κομοτηνής, των επιχειρήσεων Χρυσοχοίδη.

Η Pegasus θα συνεργάζεται με τον τουριστικό οργανισμό Silver Holidays και έχουν διαμορφώσει ενδιαφέροντα πακέτα τα οποία θα απευθύνονται σε ένα κοινό 14 εκατομμυρίων τουριστών οι οποίοι ταξιδεύουν όλο τον χρόνο με τις 65 πτήσεις της εταιρείας.

 

Οι τιμές, με early booking, αν κλειστούν τα εισιτήρια μέχρι το τέλος Μαρτίου, το εισιτήριο είναι στα 139 ευρώ με επιστροφή. Τα πακέτα των 7 ημερών, είναι στα 399 ευρώ για ξενοδοχεία των 4 αστέρων και, φθάνουν τα 599 ευρώ το άτομο, για 5αστερα ξενοδοχεία και ημιδιατροφή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑