Ειδήσεις

Published on February 4th, 2013 | by fileto

0

Πιάστηκαν στους Κήπους με κλεμμένα ΙΧ

Συνελήφθησαν την Κυριακή 3-2-2013 το βράδυ και την 4-2-2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 22, 31 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, χθες (3-2-2013) το απόγευμα, ο 22χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και οι άλλοι δύο δράστες, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο επίσης με βουλγαρικές πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν έξι (6) έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία των οχημάτων τους, τα οποία έφεραν εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Ακολούθως, μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Έλληνες αστυνομικοί και οι αξιωματούχοι του FRONTEX , προέκυψε ότι οι αριθμοί πλαισίου των δύο αυτοκινήτων, είχαν παραποιηθεί, καθώς και ότι τα οχήματα είναι καταχωρημένα από τις ιταλικές αρχές, ως κλεμμένα, απωλεσθέντα, εγκαταλελειμμένα.

Κατασχέθηκαν τα δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα έξι (6) έγγραφα για τη νόμιμη κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑