Lifestyle

Published on February 5th, 2013 | by fileto

0

Η Καβαλιώτισσα Σοφία Βογιατζάκη

«Οι εικόνες που έχω έντονα στο μυαλό μου είναι από μια ευτυχισμένη οικογένεια. Παιχνίδια στο πατρικό της μητέρας μου στην Καβάλα… Όσο για τις μυρωδιές, θυμάμαι  τα φαγητά της μητέρας μου…», αυτά λέει η Σοφία Βογιατζάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η δημοφιλής ηθοποιός με το τρανταχτό γέλιο της τονίζει ότι: «Έχουν περάσει πολλά λεφτά από τα χέρια μου από αυτή τη δουλειά, αλλά οι συνθήκες ήταν άλλες… Πάνε πια αυτά τα λεφτά. Τώρα πια κάνουμε ένα σωρό δουλειές και έρχονται λογαριασμοί και μένουν απλήρωτοι, γιατί απλά δεν μπορώ, όπως και πολλοί Έλληνες, να τους πληρώσω».

Η Σοφία Βογιατζάκη εμφανίζεται στην μουσικοχορευτική παράσταση “Οντισιόν”, που έκανε πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου στο Fix. Την παράσταση υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Στέλιος Κάτσαρης και ο Παντελής Καναράκης ενώ πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Γιάννης Μποσταντζόγλου,  Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Βογιατζάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Κάβουρα, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης & Στέλιος Κάτσαρης. Ενώ, μετά το τέλος της  ”Οντισιόν”, την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Μακρόπουλος.

 

Πηγή:entertv.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑