Επιχειρήσεις

Published on February 5th, 2013 | by fileto

0

Η Παπαστράτος ζεσταίνει τα παιδιά των καπνοπαραγωγών

Με πετρέλαιο ζεσταίνει τους μαθητές παιδιά των καπνοπαραγωγών Καβάλας, Δράμς, Ξάνθης και Ροδόπης, η εταιρεία Παπαστράτος.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, που υλοποιείται από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός σε συνεργασία με την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος, είναι η παροχή φιλόξενων και ζεστών τάξεων για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος, ιδιώτης ή εταιρία, μπορεί να συνεισφέρει το ποσό που επιθυμεί στην προσφορά  πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία:

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού. 124002002007025

Δικαιούχος: ΔΕΣΜΟΣ Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο

ΙΒΑΝ: GR1101401240124002002007025

BIC: CRBAGRAA

Ο αριθμός των σχολείων που θα ανεφοδιαστούν εξαρτάται από το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την ενεργοποίηση όλων μας.

Παράλληλα, ο Δεσμός συγκεντρώνει αιτήματα σχολείων και σχολικών επιτροπών και διερευνά τις ανάγκες των σχολείων σε όλη την επικράτεια με την πολύτιμη συμβολή των εταιριών-συνεργατών του αλλά και όλων εσάς. Αυτή τη στιγμή στηρίζει περισσότερους από 100 οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου προσφοράς του, αγγίζοντας πάνω από 40.000 λήπτες βοηθείας.

Η ενέργεια «Δεσμός για τα σχολεία» ξεκίνησε με μια σημαντική δωρεά από την εταιρία Παπαστράτος, η οποία έχει ήδη διαθέσει το ποσό των 70.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε 30 σχολεία καπνοπαραγωγικών περιοχών στους νομούς Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Πιερίας, Ροδόπης και Σερρών.

Επιπλέον η Παπαστράτος ενεργοποιεί το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της για να επεκταθεί σε πανελλαδικό επίπεδο αυτή η προσπάθεια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑