Ειδήσεις

Published on February 10th, 2013 | by fileto

0

Αμετανόητος ο κλέφτης αυτοκινήτου του μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Δεν φαίνεται να παραδειγματίστηκε νεαρός ηλικίας 29 ετών αφού μόλις βγήκε από το αυτόφωρο που τον καταδίκασε με αναστολή για την κλοπή του αυτοκινήτου του μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, συνελήφθη και πάλι για κλοπή άλλου αυτοκινήτου.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, όταν βρήκε στην περιοχή του ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου το αυτοκίνητο του ιεράρχη που ο ιερέας οδηγός του είχε αφήσει με τα κλειδιά στη μίζα και το πήρε.

Οι ιδιαίτερες ιερατικές πινακίδες του κλεμμένου αυτοκινήτου βοήθησαν τους άνδρες της Ασφάλειας να το εντοπίσουν γρήγορα στο 101ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου.

Ο 29χρονος προσπάθησε να ξεφύγει και καταδιώχθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε ένα σε τσιμεντένιο τοιχίο στον κάθετο άξονα Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ορεστιάδας και καταδικάστηκε με αναστολή. Μόλις έφυγε, όμως, βρήκε στο κέντρο της πόλης ένα άλλο εντόπισε αυτοκίνητο του οποίου ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω και ξεκίνησε για το χωριό του.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας εγκλώβισαν το κλεμμένο όχημα στην Κυανή Διδυμοτείχου λίγες ώρες αργότερα. Όταν έβγαλαν έξω τον κλέφτη, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν ο 29χρονος που μόλις είχε αφεθεί ελεύθερος.

πηγή: Ζούγκλα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑