Ειδήσεις

Published on February 12th, 2013 | by fileto

0

Ζευγάρι υπερήλικων μαζί και στο θάνατο …στην Κομοτηνή

Η αποξένωση των ανθρώπων της επαρχίας σε όλο της το μεγαλείο.

Μετά από μερικές μέρες που είχε βρεθεί νεκρός επί δέκα μέρες ηλικιωμένος στο Διδυμότειχο, αυτή τη φορά στην Κομοτηνή ένα ζευγάρι υπερήλικων βρέθηκε μετά από 10 μέρες νεκρό στο σπίτι του.

Το μεσημέρι της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2013, η αστυνομία με παρότρυνση των συγγενών των γερόντων μπήκε στο σπίτι και αντίκρυσε το ζευγάρι νεκρό, χωρίς να φέρουν σημάδια κακοποίησης ενώ η πόρτα του σπιτιού τους δεν είχε σημάδια παραβίασης.

Οι υπερήλικες είχαν προβλήματα υγείας, ενώ παράγγελναν φαγητό από επιχείρηση ντιλίβερι της Κομοτηνής καθημερινά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας ηλικίας 92 ετών ήταν που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος ενώ η κατάκοιτη σύζυγός του 86 ετών τον ακολούθησε στον θάνατο.

Οι δύο τους δεν είχαν παιδιά, ενώ για μέρες δεν είχαν δώσει ίχνη ζωής.

Η δικηγόρος του ηλικιωμένου ζεύγους που συνήθιζε να τους επισκέπτεται μια φορά τον μήνα, διεκπεραιώνοντας μια σειρά από υποθέσεις του ζευγαριού που είχε αναλάβει η ίδια, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο σπίτι των ηλικιωμένων ωστόσο όσο και αν χτυπούσε την πόρτα αυτοί δεν άνοιγαν.

Αμέσως η ίδια κινητοποιήθηκε ειδοποιώντας έναν συγγενή των δύο ηλικιωμένων με τον οποίον και άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού. Αντικρίζοντας το θέαμα ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ όπως εξηγεί η ίδια ο ηλικιωμένος, που έπασχε από διαβήτη, απεβίωσε στην προσπάθεια του να κάνει χρήση ένεσης ινσουλίνης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑