Ειδήσεις ΚΗΠΟΙ ΕΒΡΟΥ

Published on February 17th, 2013 | by fileto

0

Ντιέγκο και Σπάικ σταμάτησαν ναρκωτικά στους Κήπους

Ο «Ντιέγκο» και ο «Σπάικ», τα δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά του Τελωνείου στους Κήπους του Έβρου έκαναν και πάλι το θαύμα τους, καθώς ανακάλυψαν οκτώ κιλά… χαμένης εδώ και τέσσερις μήνες ηρωίνη.

Άλλα τριάμισι κιλά εντοπίστηκαν και στο τελωνείο Καστανεών.

Οι τελωνειακοί στους Κήπους ήταν σίγουροι ότι ο Αλβανός που είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο με πέντε κιλά ηρωίνης κρυμμένα κάτω από το ταμπλό του αυτοκινήτου που οδηγούσε ερχόμενος από την Τουρκία, είχε κρυμμένες και άλλες ποσότητες. Τα δυο εκπαιδευμένα σκυλιά ανέλαβαν να τις εντοπίσουν και, μετά από πολύωρη έρευνα, «έδειξαν» τους πίσω θόλους του αυτοκινήτου.

Όταν οι τελωνειακοί τους «ξήλωσαν», ανακάλυψαν προσεκτικά κρυμμένα στο εσωτερικό τους άλλα 14 δέματα με συνολικά οκτώ κιλά ηρωίνης! Για τη νέα αυτή ποσότητα σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του Αλβανού μεταφορέα.

Την ίδια ώρα, έπεφταν στα χέρια των τελωνειακών υπαλλήλων του τελωνείου Καστανεών δύο νεαροί Βούλγαροι, οι οποίοι πέρασαν με αυτοκίνητο στη χώρα από την Τουρκία. Ο έλεγχος στο όχημα αποκάλυψε τρία κιλά και 500 γραμμάρια ηρωίνης, που ήταν κρυμμένα κάτω από το πίσω αριστερό φτερό του αυτοκινήτου. Οι νεαροί αλλοδαποί συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ η έρευνα του αυτοκινήτου συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν υπάρχουν ναρκωτικά κρυμμένα και σε άλλα σημεία.

πηγη: Πρωτο Θέμα


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑