Ειδήσεις

Published on February 22nd, 2013 | by fileto

0

Η καθαρίστρια είχε πολύ μακρύ χέρι στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο διαρρήξεις σπιτιών, που είχαν διαπραχθεί την 27-1-2010 και την 9-1-2013 στην πόλη της Καβάλας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονης ημεδαπής για κλοπές καθώς και σε δύο άλλους ημεδαπούς, ηλικίας 51 (άνδρας) και 25 (γυναίκα) για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στα πλαίσια των ερευνών προέκυψε ότι η 48χρονη διέρρηξε δύο οικίες στην Καβάλα, στις οποίες εργαζόταν ως καθαρίστρια. Συγκεκριμένα:

  • Την 27-1-2010 διέρρηξε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
  • Την 9-1-2013 διέρρηξε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 12.000 ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι τα χρυσαφικά και κοσμήματα που αφαίρεσε τα πούλησε στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι διατηρούσαν ενεχυροδανειστήρια στην πόλη της Καβάλας.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και στο αυτοκίνητο της 48χρονης, καθώς και στο σπίτι του 51χρονου, βρέθηκε μεγάλο μέρος από τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η  δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑