Ειδήσεις

Published on February 27th, 2013 | by fileto

0

Σαμαράς και Αβραμόπουλος θετικοί στην El Dorado Gold

Τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης για τη διασφάλιση των επενδύσεων στη Χαλκιδική έλαβε από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο πρόεδρος της El Dorado Gold, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στον Καναδά.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, η κυβέρνηση εκτιμά ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα συμβάλει στη δημιουργία 2.500 θέσεων εργασίας, καθώς και στην αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.
Και πάλι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Πολ Ράιτ ανέφερε σε ενημέρωση αναλυτών χρηματιστηριακών οίκων της εταιρίας και σε μετόχους της ότι έχει τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για την έκδοση άδειας για το Πέραμα στον Έβρο.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αποκάλυψε ότι σε συνάντησή του με τον πρωθυπουργό απέσπασε τη δέσμευσή του για τη νέα επένδυση, παρ’ ότι ακόμη αναμένεται η κυβερνητική απόφαση για τα μεταλλευτικά τέλη. Εν τω μεταξύ, και σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Wall Street Journal, ο κ. Σαμαράς είχε εκφραστεί υπέρ της επένδυσης της εταιρίας και στο Πέραμα Έβρου, λέγοντας: «Αυτή είναι μια επένδυση την οποία επιθυμούμε πάρα πολύ και η όλη διαδικασία για την τελική έγκριση θα τελεσφορήσει μέσα στις επόμενες 10 μέρες».
Πηγή: www.lifo.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑