Ειδήσεις

Published on March 11th, 2013 | by fileto

0

Δράση αλληλεγγύης από την ΧΑ στη Θάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια κυριολεκτικά άψογα οργανωμένη δράση ενημέρωσης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Θάσου στην παραλία του χωριού Λιμενάρια της νήσου, κατά την διάρκεια του απογεύματος της Κυριακής 10.03.2013.

Πιο συγκεκριμένα από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, κι’ αφού προηγήθηκε μια άψογη προετοιμασία -την εβδομάδα που μας πέρασε- από την πλευρά των Συναγωνιστών, κατέφτασε σε χαρακτηριστικό σημείο της παραλίας του χωριού Λιμενάρια 40-μελές κλιμάκιο της Τοπικής, ώστε να είναι όλα έτοιμα γύρω στις 17.30, με σκοπό να εξυπηρετηθούν 100 περίπου Έλληνες κάτοικοι από την γύρω περιοχή, που -δυστυχώς- επλήγησαν οικονομικά από τα καταστροφικά Μνημόνια και την οικονομική πολιτική της Συγκυβέρνησης που, αναμφισβήτητα, ευθύνεται για την σημερινή κατάντια του περήφανου Ελληνικού Λαού.

Στους δικαιούχους μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα από κοτόπουλα και λοιπά τρόφιμα -πρώτης ανάγκης κυρίως, κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας, μέχρις εξαντλήσεως του συνόλου του αποθέματος που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι Συναγωνιστές, με κεφάλαια που -υπογραμμίζουμε- πως προέρχονται εξ ολοκλήρου από τις εισφορές των φίλων και υποστηρικτών της Τ.Ο. Θάσου.
Ταυτόχρονα, μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα της δημοφιλούς εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή σε ντόπιους κατοίκους, που -από την πλευρά τους- έσπευσαν να δεχτούν τους Συναγωνιστές μας με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑