Ειδήσεις

Published on March 19th, 2013 | by fileto

0

Στόχος το υλικό του ΟΣΕ για ανακύκλωση

ΚΛΟΠΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΟΣΕ ΣΤΙΣ ΣΑΠΕΣ

Συνελήφθησαν χθες (18-3-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό των Σαπών Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή σιδηροτροχιών του ΟΣΕ.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, εντόπισαν δεκαοκτώ (18) σιδηροτροχιές, τις οποίες είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, από την ευρύτερη περιοχή των Σαπών.

Κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) σιδηροτροχιές και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.

ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Συνελήφθησαν χθες (18-3-2013) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων του ΟΣΕ και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να μεταφέρουν με ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, συνολικού βάρους 3 τόνων περίπου, τα οποία είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, από αποθήκες του ΟΣΕ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι πινακίδες του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ήταν πλαστές.

Παραπάνω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ, ενώ επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πινακίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑