Lifestyle

Published on March 21st, 2013 | by fileto

0

Ο Κομοτηναίος Μπουράκ Χακί ψάχνει σπίτι στη Σαλονίκη

Μπορεί η σειρά «Κισμέτ» να έκανε σουξέ στη χώρα μας προ ετών, ο πρωταγωνιστής του, όμως, την Ελλάδα δεν την ξέχασε: τη Θεσσαλονίκη επέλεξε για να περάσει το weekend του ο Μπουράκ Χακί, ο οποίος σκοπεύει να αποκτήσει σπίτι στην ευρύτερη περιοχή!

Ο 37χρονος Τούρκος ηθοποιός ήθελε πολύ να επισκεφθεί τη «νύμφη του Θερμαϊκού», καθώς είχε ακούσει τα καλύτερα από φιλικά του πρόσωπα. Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του δεν έκρυψε τα σχέδιά του: «Σκοπεύει να επιστρέψει στην Τουρκία σε δεκαπέντε ημέρες. Μέσα στα σχέδιά του είναι να αγοράσει σπίτι στο Πανόραμα ή στον ορεινό Άγιο Αθανάσιο», λέει στο περιοδικό «Ok»!

Κατά την παραμονή του στην πόλη, στην οποία ταξίδεψε solo, ο Μπουράκ συναντήθηκε με εκπροσώπους φιλανθρωπικών ιδρυμάτων με στόχο να ενισχύσει τη δράση τους και δείπνησε με τον Τούρκο πρόξενο και διπλωμάτες σε γνωστό εστιατόριο στο Κορδελιό.

Ο τηλεοπτικός Κενάν έχει ρίζες ελληνικές και δεν το έχει κρύψει: «O πατέρας μου γεννήθηκε στην Κομοτηνή και επέστρεψε όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών στην Κωνσταντινούπολη. Μιλάει ελληνικά. Θυμάμαι, όταν ήμουν παιδί πέντε έξι ετών και συναντιόταν με τους συγγενείς, μιλούσαν ελληνικά και έλεγαν συνέχεια “σιγά-σιγά”». Επίσης, έχει δηλώσει πως λατρεύει το χταπόδι, το ούζο και το τάβλι, ενώ στο παρελθόν έχει επισκεφθεί την Αθήνα και Ελληνίδες θαυμάστριές του είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν από κοντά, σε κρουαζιέρα στον Βόσπορο!

Αναδημοσίευση από το star.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑