Ειδήσεις

Published on March 22nd, 2013 | by fileto

0

Πονοκέφαλος τα πλημμυρισμένα χωράφια στα Τενάγη Φιλίππων

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ Αρχέλαου Γρανά, παρουσία του νέου Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ Πρωτογενούς Τομέα, Σταύρου Βαβία, σύσκεψη με θέματα που αφορούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όλης της περιοχής.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμών, Κτηνοτρόφοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, το ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ, εκπρόσωποι του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπηρεσιακοί παράγοντες. Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης του Πρωτογενούς Τομέα, Σταύρος Βαβίας, ζήτησε να συναντηθεί με όλους τους φορείς, τους προέδρους των ΕΑΣ, τους Αγροτικούς Συλλόγους που υπάρχουν στον Νομό Καβάλας και να τεθούν τα προβλήματα εν όψει της νέας καλλιεργητικής περιόδου, αλλά και να εξετάσουν τι μπορούν να κάνουν συνεργατικά όλοι μαζί.

Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε την σύσκεψη αφορούσε τα πλημμυρισμένα χωράφια στη Τενάγη Φιλίππων και την όσο το δυνατόν συντομότερη αποστράγγιση των υδάτων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καβάλας κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο, θα εφαρμοστούν σύγχρονες μεθόδους αποστράγγισης, ούτως ώστε σε 2 εβδομάδες, το αργότερο, να επιλυθεί το πρόβλημα που ταλανίζει πολλούς αγρότες της περιοχής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑