Ειδήσεις

Published on March 31st, 2013 | by fileto

0

Διαφωνία Καμμένου – Σύριζα για τα εθνικά θέματα

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι έδωσε «ψεύτικες υποσχέσεις» στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν, όπως είπε, η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Επέκρινσε επίσης τον Πρωθυπουργό για το γεγονός ότι «δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού», όπως π.χ. για το όνομα «Μακεδονία», για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.

«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Ελληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου.

Ενώ χαρακτήρισε «νεοναζί» και την κ. Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές, προσθέτοντας ότι «ειδικά στα εθνικά θέματα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές, που δεν αλλάζουν με τίποτα».

Πρόσθεσε, όμως, ότι λόγω της επίθεσης που δέχεται η χώρα με τις συνεχείς υποχωρήσεις της εσωτερικής τρόικας, οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν, ως ξένους κατακτητές, αυτούς που έρχονται και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό.

«Θα συνεργαστούμε όπου συμφωνούμε, ώστε να υπάρχει μια αντίδραση από τον ελληνικό λαό απέναντι στη βεβήλωση της δημοκρατίας και του Συντάγματος», τόνισε.

Αναφερόμενος τέλος στο συνέδριο του κόμματος, ο κ. Καμμένος είπε ότι μέσα από τα προσυνέδρια γίνεται ένας εποικοδομητικός και δημοκρατικός διάλογος, προκειμένου να εκλεγούν οι σύνεδροι και τα όργανα που θα ψηφίσουν την εθνική αντιπρόταση, η οποία θα αποτελέσει και το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Πηγή: ΑΜΠΕ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑