Ειδήσεις

Published on April 3rd, 2013 | by fileto

0

Φυτεία με χασίς και χάπια σε Δράμα και Κομοτηνή

Δεν  πρόλαβε να ξεκινήσει την παραγωγή  κάνναβης ένας 51χρονος αγρότης που καλλιεργούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία στο αγρόκτημά του στη Δράμα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που την ανακάλυψαν, βρήκαν ότι διακινούσε και ναρκωτικά χάπια, ενώ στην κατοχή του είχε και ένα μικρό οπλοστάσιο.

Στο κτήμα του 51χρονου βρέθηκαν φυτεμένα 44 δενδρύλλια κάνναβης ύψους πέντε ως δέκα εκατοστών, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν 60 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων “Lexotanil” και “Tavor”.

Ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο με ένα φυσίγγιο για το οποίο δεν διέθετε άδεια, αλλά και δυο σπάθες με μήκος λάμας 50 εκατοστών και δυο μαχαίρια με μήκος λάμας 21 και 22 εκατοστών.

Έτσι, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στην Κομοτηνή, έναν 40χρονο Έλληνας που είχε στην κατοχή του 31 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων “Xanax” και “Suboxone” καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όπως αποδείχθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑