Αθλητικά

Published on April 4th, 2013 | by fileto

0

Αγώνες ελληνορωμαικής πάλης στις Σάπες

Με αθλητές από όλη την Ελλάδα θα πλημμυρίσουν οι Σάπες το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, όπου με οργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και συνδιοργανωτές το Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, την  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης και τον Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής, διοργανώνεται στο Κλειστό Γήπεδο Σαπών, από τις 10.00 πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ελληνορωμαϊκής Ελεύθερης Πάλης, με τη συμμετοχή 220 αθλητών, προπονητών και συνοδών από όλα τα σημεία της χώρας.

Όπως είναι γνωστό το αρχαιότερο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, η ελληνορωμαϊκή πάλη βρίσκεται σε αμφισβήτηση τον τελευταίο καιρό και ορισμένοι κύκλοι ζητούν να μην συμπεριληφθεί στα ολυμπιακά αθλήματα της Ολυμπιάδας του 2020.

Η χώρα μας έχει αναδείξει μεγάλους πρωταθλητές του αθλήματος αυτού που δόξασαν την Ελλάδα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, συνεχίζει την προσπάθειές της για να έρθει το άθλημα πιο κοντά στο ευρύ κοινό της περιφέρειας και για τον λόγο αυτό επέλεξε μια καθαρά επαρχιακή πόλη για την φιλοξενία του πρωταθλήματος Παμπαίδων – Πανκορασίδων στις Σάπες, δίνοντας αξία στην περιοχή της Θράκης, οποία θα φιλοξενήσει τους αυριανούς πρωταθλητές του αθλήματος.

Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών απεδέχθη την πρόσκληση της Ομοσπονδίας και φιλοξενεί τους νεαρούς αθλητές οι οποίοι έρχονται στην περιοχή μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από την Κρήτη και την Ρόδο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τα μεγάλα αστικά κέντρα όπως την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα οι αθλητές και οι συνοδοί τους, θα γνωρίσουν από κοντά την περιοχή μας και έχει εξασφαλισθεί η διαμονή τους στις Πέτρινες Παιδικές Κατασκηνώσεις Μαρώνειας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑