Ειδήσεις

Published on April 4th, 2013 | by fileto

0

Στιλέτα, βλήμα, σπάθες και ναρκωτικά είχαν Καβαλιώτες

Μικρά “οπλοστάσια” και ποσότητες ναρκωτικών βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας κατά τη διάρκεια έρευνας σε σπίτια συλληφθέντων.
Ειδικότερα, την Τρίτη το βράδυ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 33 ετών και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, προμηθεύτηκαν την ποσότητα των ναρκωτικών από έναν 44χρονο.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, τον οποίο συνέλαβαν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 15,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένα στιλέτο με μήκος λάμας 7 εκατοστών, δεκατρία όμοια τμήματα νάιλον σακούλας και το χρηματικό ποσό των 290€.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 33χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 49 γραμμαρίων, μία βαλλίστρα, ένα βλήμα όλμου, ένα μανιτάρι πιθανόν παραισθησιογόνο, έξι λόγχες με μήκος λάμας από 15 έως 25 εκατοστών, δύο στιλέτα με μήκος λάμας 8 και 9 εκατοστών και ένα αμφίπλευρο στιλέτο με δύο λάμες, μήκους 7 εκατοστών.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αστεροειδές στιλέτο με τρεις λάμες, μήκους 7 εκατοστών, τρία μαχαίρια με μήκος λάμας από 15 έως 28 εκατοστών, τρεις σπάθες με μήκος λάμας από 25 έως 29 εκατοστών, μία σιδερογροθιά με πτυσσόμενη λάμα, μήκους 9 εκατοστών, δέκα βέλη βαλλίστρας, ένα μεταλλικό τσεκούρι, μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο, ένας μεταλλικός χαρτοφύλακας.
Οι τρεις δράστες οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

πηγη: ΑΠΕ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑