Ειδήσεις

Published on April 5th, 2013 | by fileto

0

83 σπίτια διέρρηξε σπείρα 7 ατόμων στην ΑΜ-Θ

Για ενάμιση χρόνο σπείρα διαρηκτών ρήμαζε σπίτια σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη. Συνολικά διέρρηξαν 83 σπίτια και είχαν γίνει μάστιγα για τις διωκτικές αρχές οι οποίες τους αναζητούσαν μάταια.
Οι έξι από τους επτά Έλληνες ηλικίας 22 ως 34 χρόνων που την απάρτιζαν, ήταν από χρόνια σεσημασμένοι για διαρρήξεις και κλοπές και μόνο ο μικρότερος δεν έχει απασχολήσει τις αρχές. Η δράση τους ως οργανωμένη εγκληματική ομάδα, είχε ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2011 και από τις διαρρήξεις που έκαναν είχαν συγκεντρώσει συνολικά 21.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 290.000 ευρώ!
Τελικά μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας ήρθε η ώρα που εξαρθρώθηκε η σπείρα, αλλά τα μέλη της παρέμειναν ελεύθερα λόγω έλλειψης αυτοφώρου.
Η δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες κλοπές και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα εστάλη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχουν διαπράξει.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑