Ειδήσεις

Published on April 23rd, 2013 | by fileto

0

Η Νέα Μέρα του Χρήστου Ζώη στη Θράκη

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Φθιώτιδος κ. Νίκο Σταυρογιάννη, ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστος Ζώης, επισκέφτηκε σήμερα την πόλη της Ξάνθης όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στην συνέντευξη τύπου ο κ. Χρήστος Ζώης, μεταξύ άλλων, τόνισε:

– «Στόχος της επίσκεψης στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της σύντομης περιοδείας που πραγματοποιεί η “Νέα ΜΕΡΑ” στη Βόρειο Ελλάδα, είναι να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας και να έρθουμε σε επαφή με στελέχη και απλούς πολίτες που θα ήθελαν να γνωρίσουν το κόμμα μας ώστε να σχηματιστούν οι πρώτοι πυρήνες στελεχών».

– «Αρνούμαστε την πραγματικότητα που μας επιβάλλουν τρίτοι και αγωνιζόμαστε να οικοδομήσουμε μια Νέα ΜΕΡΑ για τον τόπο μας. Σκοπός μας είναι να σπάσουμε την «βουβαμάρα» και την «αδράνεια», ενεργοποιώντας τους «καλύτερους» Έλληνες που θα μας βοηθήσουν, με τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, να παρουσιάσουμε τον εναλλακτικό δρόμο εξόδου από την κρίση. Απευθυνόμαστε σε όλες τις προσωπικότητες που μπορούν να συστρατευτούν και να προσφέρουν κάτι, χωρίς καν, να είναι μέλη του Κόμματος μας».

– «Η “Νέα ΜΕΡΑ” απαρτίζεται από στελέχη που αρνούνται να συμμετέχουν στο νέο διπολισμό που προσπαθεί αγωνιωδώς να δημιουργήσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα που καταρρέει».

– «Δεσμευόμαστε στο ιδρυτικό συνέδριο του Κόμματος μας να παρουσιάσουμε τους άξονες ανασυγκρότησης της χώρας και θα απευθύνουμε πρόσκληση στις πολιτικές δυνάμεις να συμμεριστούν το σχέδιο αυτό».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για πιθανές συνεργασίες, ο κ. Ζώης διευκρίνισε ότι ουδείς μπορεί να προδικάσει την κρίση και την επιλογή των Ελλήνων πολιτών πριν από μια εκλογική αναμέτρηση. Όπως ανέφερε, κατέστησε σαφές ότι η “Νέα ΜΕΡΑ” θα επιδιώξει, χωρίς να γίνει συνιστώσα καμίας άλλης πολιτικής δύναμης, με διατρητό ιδεολογικό και προγραμματικό λόγο να πείσει όσους περισσότερους Έλληνες μπορεί.

Ο Πρόεδρος του κόμματος υπενθύμισε την σημερινή «μαύρη», όπως είπε, επέτειο, καθώς συμπληρώνονται τρία χρόνια από την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και τον Μηχανισμό Στήριξης και χαρακτήρισε «προειλημμένη» την απόφαση του τότε Πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, με ολέθριες και καταστροφικές, σύμφωνα με τον κ. Ζώη, συνέπειες για τους Έλληνες.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑