Αθλητικά

Published on April 29th, 2013 | by fileto

0

Δεν φταίει σε τίποτε ο Παύλος Δερμιτζάκης

Μετά το τελικό 1-2 που πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στην Κομοτηνή χάθηκε το όνειρο για την ομάδα της Θράκης να φτάσει στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος.

Θα μπορούσε ο χορτασμένος Ολυμπιακός να παραχωρήσει τη θέση του τελικού στον Πανθρακικό, αλλά φαίνεται ότι οι τίτλοι δεν χορταίνονται ακόμη και από τους καρχαρίες του κέντρου.

Πάντως σχετικά με σχόλια και λεκτικές επιθέσεις κατά του προπονητή του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη μετά το τέλος του αγώνα, και άδικες είναι και δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του Παύλου.

Ο ίδιος σεμνός όπως πάντα δηλωσε μετά το ματς στην Κομοτηνή: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε έναν μεγάλο στόχο, που ήταν η παραμονή και προσπαθήσαμε παράλληλα με τον αγώνα που κάναμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο να πάμε ψηλά και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Φτάσαμε στα ημιτελικά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της χώρας μας και μετά το πρώτα ματς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στόχος ήταν μια καλή εμφάνιση, την κάναμε και ο κόσμος το ανταπέδωσε με το χειροκρότημα».

Ερωτηθείς αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Πανθρακικού, είπε στην OTE TV: «Εγώ ανέλαβα στην 9η αγωνιστική. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο. Αν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας έχει να κάνει με εμένα και με τη διοίκηση. Πιστεύω θα κάτσουμε να συζητήσουμε μετά από αυτό το ματς»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑