Ειδήσεις

Published on May 2nd, 2013 | by fileto

0

Ο Πασχαλιάτικος καιρός της Αν. Μακεδονίας και Θράκης

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Την ημέρα της μεγάλης εξόδου των εκδρομέων περιμένουμε λιακάδα αρχικά σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 11 εως 32 βαθμούς

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Περιμένουμε αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα το πρωί, αλλά το μεσημέρι και το απογευμα θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και υπάρχει το ενδεχόμενο στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας να έχουμε κάποιες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 10 εως 30 βαθμούς.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Οι περιοχές που είναι πιο επίφοβες για ημίωρες μπόρες είναι Ξάνθη, Κομοτηνή και Καβάλα. Στην Αλεξανδρούπολη περιμένουμε λιακάδα το πρωί, λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα, ανέμους μεταβλητους ασθενεις και θερμοκρασία από 15 εως 26 βαθμούς κελσίου.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο εως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 31εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 32 βαθμούς, στα ανατολικά κεντρικά από 10 εως 31.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Αιθριος θα είναι ο ουρανός το πρωί αλλά από το μεσημέρι περιμένουμε να συννεφιάσει κυρίως στις ορεινότερες και ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, με βροχές και τοπικές μπόρες. Δεν αποκλείεται να βρέξει και στα πεδινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά εως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο 8 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

 

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά γρήγορα θα εμφανιστούν σύννεφα τα οποία θα πυκνώνουν κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθουν στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στο Αιγαίο οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν από 5 εως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμορκασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 25 με 26 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 26 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 10 εως 31εναν βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 26 βαθμούς κελσίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑