Αθλητικά

Published on May 9th, 2013 | by fileto

0

Εβγαλαν στη σέντρα τον δήμαρχο Καβάλας

Τρόφιμα στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ μοίρασε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής αλλά έβγαλε δελτίο τύπου για την χειρονομία του αυτή, με αποτέλεσμα να γίνει επίκεντρο κριτικής από τον προεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, σε δηλώσεις του στο «kavalagoal» υποστήριξε: «Γενικότερα το να υπάρξει βοήθεια από πλευράς του Δήμου Καβάλας με οποιαδήποτε μορφή προς την ΠΑΕ και προς τους ποδοσφαιριστές της ως κίνηση τη θεωρώ θετική. Το να πάρει όμως αυτό δημοσιότητα και να έχει τη μορφή κάποιας ελεημοσύνης νομίζω ότι είναι λάθος. Σαφέστατα το ότι ήθελε ο Δήμος Καβάλας να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους τρόφιμα ενδεχόμενος ακόμη και σε κάποιους οι οποίοι δεν τα χρειάζονταν, δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι αρνητικό».

Και συνέχισε: «Όμως αυτό θα μπορούσε να γίνει με τρόπο τέτοιο ο οποίος δε θα ήταν προσβλητικός προς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό το λόγο αρνήθηκα να πάνε οι ποδοσφαιριστές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και μετά από συνεννόηση που είχα με το Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή μου είπε ότι προτίθεται να βοηθήσει στέλνοντας τις σακούλες με τα τρόφιμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο δήμαρχος για να δικαιολογήσει την πράξη του ανέφερε ότι: “για ανθρωπιστικούς και μόνο λόγους ενδιαφερθήκαμε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε ανθρώπους οι οποίοι γυμνάζονται, οι οποίοι καταναλώνουν θερμίδες, ταλαιπωρούνται στα γήπεδα”.

Οφσάιτ Δήμαρχε!

πηγη:Kavalagoal


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑