Ειδήσεις

Published on May 18th, 2013 | by fileto

0

Φρουτάκια στη Χρυσούπολη, λαθραία τσιγάρα στη Θάσο

Συνελήφθησαν χθες (17-5-2013) το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 53 και 49 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα (καφενείο) συνέλαβαν την 49χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, δύο (2) παιγνιομηχανήματα, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 53χρονο τη διενέργειά του.

Κατασχέθηκαν δύο (2) παιγνιομηχανήματα και το χρηματικό ποσό των 400 περίπου ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Συνελήφθη χθες (17-5-2013) το μεσημέρι, στη Θάσο Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 47χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατείχε ο δράστης με σκοπό την πώληση, χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑