Ειδήσεις

Published on May 21st, 2013 | by fileto

0

Πήραν τις λίρες του παππού με τη βοήθεια της υπηρέτριας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας, ο 33χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, μετά από προτροπή της 42χρονης υπηρέτριας , μπήκαν στο σπίτι του 71χρονου -μέσα βρισκόταν και η υπηρέτρια- και με την απειλή μαχαιριών, έκλεψαν 15 χρυσές λίρες Αγγλίας και το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 42χρονη, η οποία είχε εργασθεί στο σπίτι του 71χρονου ως οικιακή βοηθός, την 18/19-5-2013 το βράδυ, τον απομάκρυνε από το σπίτι του για κάποιες ώρες, κατά τις οποίες οι άλλοι δύο δράστες, σε συνεννόηση μαζί της, μπήκαν σε αυτό, για να κλέψουν τις χρυσές λίρες, χωρίς όμως να τις εντοπίσουν και αποχώρησαν.

Στη συνέχεια, τα δυο αυτά άτομα επέστρεψαν και πάλι στο σπίτι, όπου βρίσκονταν πλέον μέσα και ο 71χρονος με τη 42χρονη και ύστερα από προτροπή της γυναίκας, έκαναν τη ληστεία.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίσθηκαν, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δράμας, η 42χρονη γυναίκα και ο 33χρονος αλλοδαπός και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν πέντε χρυσές λίρες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑