Ειδήσεις

Published on May 29th, 2013 | by fileto

0

Πέθανε ο πρώην δημαρχος Αλεξανδρούπολης Νίκος Κουκουράβας

Το τελευταίο αντίο στον πρώην δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Νίκο Κουκουράβα ο οποίος «έφυγε» εχτές τα ξημερώματα από τη ζωή  θα πουν σήμερα στις 11π.μ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου ,συγγενείς και φίλοι.

Σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος δημάρχου Νίκου Κουκουράβα, τονίζοντας πώς η προσφορά του στο Δήμο κατά τη διάρκεια της 4ετούς θητείας του ήταν πολύτιμη και ουσιαστική.

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Επίτιμου Δημάρχου Νίκου Κουκουράβα. Η προσφορά του στο Δήμο κατά τη διάρκεια της 4ετούς θητείας του ήταν πολύτιμη και ουσιαστική. Όμως δεν σταματά εκεί.  Η προσφιλής εικόνα και η ιστορία της ζωής αυτού του ευαίσθητου και υψηλής ποιότητας ανθρώπου είναι, αδιαμφισβήτητα, συνυφασμένες με ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της πόλης μας.  Ο Επίτιμος Δήμαρχος Νίκος Κουκουράβας  τίμησε τους συμπολίτες του ζώντας ενεργά ανάμεσά τους, φροντίζοντας παντειοτρόπως για τη δυνατότητα της εξέλιξης της τοπικής κοινωνικής δομής, συμμετέχοντας στα κοινά, διακριτικά, με ενδιαφέρον μεγάλο και υψηλή αίσθηση πολιτισμού και πνευματικής καλλιέργειας, κατά τη διάρκεια της ζωής του ολόκληρης. Δεν είναι που φεύγει από κοντά μας, η ιστορία έχει αποδείξει πως οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στα κοινά έτσι όπως εκείνος, δεν φεύγουν ποτέ από τη σκέψη και την κοινωνική συνείδηση των συμπολιτών τους. Είναι που η Αλεξανδρούπολη αποχωρίζεται ένα πολίτη, έναν πρώτο πολίτη, έναν Δήμαρχο που στην ιστορία θα μείνει ως εκείνος που τη λάτρεψε όσο λίγοι. Η Αλεξανδρούπολη της ομορφιάς και του πολιτισμού ήταν πάντα το δικό του προσωπικό όνειρο. Το όνειρο αυτό δεν θα μείνει απροστάτευτο και αυτή η δήλωση είναι το δικό μας καλό κατευόδιο στο Νίκο Κουκουράβα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑