Ειδήσεις

Published on May 30th, 2013 | by fileto

0

Αλωνίζουν την Καβάλα και το Παγγαίο για την 13χρονη Χριστίνα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε σημερα στην Καβάλα, προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Σπάτα Αττικής την περασμένη Κυριακή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου μαζί ένα άντρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, Αβραάμ Κοσκερίδη, στο ΑΠΕ ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί που κρύβεται η ανήλικη.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω facebook, ενέχεται στην αρπαγή της.

Από τη Δευτέρα διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της ίδιας ημέρας η ανήλικη βρισκόταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, όπου ο ίδιος διέμενε προσωρινά, σε αγροτική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερούπολης του δήμου Παγγαίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, το πρωί απογειώθηκε ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας για να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου, ώστε να εντοπιστεί πού κρύβεται η ανήλικη.

Ο εντοπισμός του στίγματος της 13χρονης φέρεται να έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της κοπέλας και ενημερώθηκε αμέσως η οικογένειά της.

Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους αριθμούς 210- 6411111, 210-6875200 και 210-6476370 αν έχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑