Επιχειρήσεις

Published on May 30th, 2013 | by fileto

0

Νέο κατάστημα Focus On στην Ξάνθη

Ένα καινούριο κατάστημα FOCUS-ON ανοίγει τις πύλες του στην πόλη της Ξάνθης. Μέσα στον Ιούνιο και στη Θεσσαλονίκη!

Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος FOCUS-ON στην Ξάνθη, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 49 (έναντι 1ου γυμνασίου).

Αναφορικά με τη συμπρωτεύουσα, μία ακόμα συνεργασία Franchise δρομολογήθηκε και προστίθεται στο Δίκτυο του Ομίλου FOCUS-ON. Τα νέα γραφεία με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Ιδιοκτήτης των γραφείων είναι ο κος Σωτήρης Καρβελάς.To γραφείο προβλέπεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2013.

Η πρόταση franchise του Ομίλου FOCUS-ON χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές παροχές στους δικαιοδόχους του, με μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών, όπως Προβολή στο Internet, Social Media (Development, Marketing), Κατασκευή applications IOS, Android, Windows, Κατασκευή Ιστοσελίδων (Website, Flash site, Eshop), Φιλοξενία ιστοσελίδων, Κατοχύρωση Domain Name, S.E.O, Affiliate Marketing, επωφελούμενοι χαμηλών λειτουργικών εξόδων, δυναμικού κύκλου εργασιών και περιθώριου κέρδους έως 70%, με απόσβεση στους πρώτους μήνες.

Στο αναπτυξιακό πλάνο του ομίλου περιλαμβάνεται η γεωγραφική κάλυψη των περιοχών Λάρισας, Ιωαννίνων, Κρήτης, Πάτρας εντός του 2013 μέσω συνεργασιών franchise.

Η FOCUS-ON GROUP για τον πολιτισμό
Ένα Φεστιβάλ ιδιαίτερης πολιτισμικής χροιάς θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 28-30 Ιουνίου 2013. Το 1ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου», στο κέντρο της Αθήνας, με φόντο τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου. Αξιοσημείωτο είναι ότι το θέατρο «Δόρα Στράτου» γιορτάζει φέτος τα 60 χρόνια της ύπαρξης και λειτουργίας του. Είναι μεγάλη μας τιμή που το Φεστιβάλ έχει ενταχθεί στον ευρύτερο εορτασμό των 60 χρόνων του μοναδικού αυτού Θεάτρου και αναδεικνύεται σε μεγάλο πολιτιστικό γεγονός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της θερινής περιόδου στην Αθήνα.

Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες. Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στην Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών – πέρα από γεωγραφικά σύνορα – στο σύγχρονο κόσμο που ζούμε.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί, τραγουδιστές και άνθρωπο των γραμμάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις, διαλέξεις, bazaar και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια: Κλασικού Ινδικού Χορού (Bharata Natyam, Kathak), Bollywood (Παραδοσιακό και Μοντέρνο), Χορών από το Ρατζαστάν της Βορειοδυτικής Ινδίας (Khalbelia), Χορών της Μέσης Ανατολής, Tribal Fusion, Ελληνικών κρητικών χορών κ.α., από μεγάλους δασκάλους του καλλιτεχνικού χώρου.

Η FOCUS-ON GROUP στηρίζει την προσπάθεια ως χορηγός επικοινωνίας!

Σχετικά με τη FOCUS-ON:
Η FOCUS-ON GROUP, αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον καινοτόμες επενδυτικές προτάσεις στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά, διεκδικώντας επάξια και με αντικειμενικά ορθά κριτήρια την πρωτιά στη δυναμική ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω δικαιόχρησης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑