Αθλητικά

Published on June 3rd, 2013 | by fileto

0

Ένας Θρακιώτης πιτσιρικάς στην Άρσεναλ

Ένα βήμα μακριά απο το όνειρο βρίσκεται ο νεαρός Στέφανος Βαρσαμίδης, αφού την Κυριακή πέρασε το τελευταίο δοκιμαστικό κάτω απο την επίβλεψη των προπονητών της Αρσεναλ και των σκάουτερ της φημισμένης ομάδας του Λονδίνου.

Την πρώτη μέρα του τελευταίου δοκιμαστικού, όπου έχει να αντιμετωπίσει τους 16 καλύτερους της Ευρώπης στην ηλικία των γεννηθέντων το 2001, σύμφωνα με πληροφορίες το πρωϊ ήταν πρώτος στα εργομετρικά και άφησε άφωνους τους Άγγλους. Ωστόσο και το απόγευμα ήταν μαγεία και απόλαυση, απο ότι έλεγαν οι παρευρισκόμενοι, αφού σκόραρε ακατάπαυστα και πάσαρε ασίστ έτοιμες για γκολ στους συμπαίκτες του.

Η Κυριακή είναι η πιο κρίσιμη και τελευταία μέρα πριν απο την ολοκλήρωση του ονείρου για τον μικρό αλλά και για την ομάδα της Καππαδοκίας, στην οποία και ανήκει, αφού αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Ανεξάρτητα αππο το αποτέλεσμα, πάντως, αξίζουν πολλά μπράβο στον αθλητή και τους προπονητές και φυσικά στους γονείς του, που απο την πρώτη στιγμή πίστεψαν ότι κάτι καλό μπορούσε να βγεί και μπήκαν στην διαδικασία αυτή, που και ψυχοφθόρα και χρονοβόρα και πολυέξοδη είναι. Βέβαια, το ταλέντο του μικρού είναι τέτοιο που πλέον έχει ξεπεραστεί το τελευταίο ζήτημα, αφού αυτό είναι το τρίτο στην σειρά δοκιμαστικό που κάνει με όλα τα έξοδα πληρωμένα απο την Άρσεναλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο τεστ είχε πργαματοποιηθεί πριν 20 μέρες στο Ναύπλιο πριν 20 μέρες, όπου ήταν και πάλι κορυφαίος, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λάκη Παπαϊωάννου και έτσι πήρε το εισιτήριο για να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους όλης της Ευρώπης στην ηλικία του, για μια θέση στις ακαδημίες του λονδρέζικου συλλόγου…

Πηγή: thrakisports.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑