Ειδήσεις

Published on June 10th, 2013 | by fileto

0

Ο επίτροπος Γιοχάνες Χάν στην Κομοτηνή

Ο Επίτροπος Johannes Hahn, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική, θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Η παραμονή του είναι ενταγμένη στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί ο επίτροπος σε όλες τις ελληνικές περιφέρειες σκοπός της οποίας είναι  να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών πόρων – της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για τη χώρα.

Μαζί του και ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα,  Πάνος Καρβούνης, αλλά και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Αρης Γιαννακίδης, οι οποίοι διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση, με κεντρικό ομιλητή τον Επίτροπο κ. J. Hahn, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 11.30-13.00, στο ξενοδοχείο “Arcadia” (Αίθουσα “Τερψιχόρη”), στην Κομοτηνή.

Στην ομιλία του ο επίτροπος θα αναφερθεί στη στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης για την περιφερειακή καινοτομία και την διοικητική ικανότητα των Περιφερειών επ’ αυτού, και στον προγραμματισμό και την οργάνωση της εταιρικής σχέσης για την προετοιμασία της επόμενης προγραμματικής περιόδου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑