Lifestyle

Published on June 25th, 2013 | by fileto

0

Ο Ζαγοράκης άλλαξε τη ζωή μου

Για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την καριέρα που άφησε πίσω μίλησε η Ιωάννα Λίλλη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Η ζωή μου άλλαξε με το που αντίκρισα τον άντρα μου για πρώτη φορά. Ήξερα ότι έπρεπε τη συγκεκριμένη στιγμή να επαναπροσδιορίσω τα θέλω μου και τις προτεραιότητές μου. Ήξερα επίσης ότι το επόμενο βήμα απαιτούσε ώριμη σκέψη και πειθαρχία. Οι ρυθμοί άλλαξαν ριζικά, οι προτεραιότητές μου μπήκαν σε δεύτερη μοίρα αφού κύριο λόγο έχουν τώρα τα παιδιά μας». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ Playmate στο περιοδικό Hello.
Προσθέτοντας, σχετικά με την απόφασή της να αφήσει το μόντελινγκ, «Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Όταν στη ζωή γεύεσαι πράγματα την κατάλληλη στιγμή πρέπει να είσαι ευγνώμων γιατί όλες αυτές οι εμπειρίες σε οδηγούν στο να γίνεις ένας ολοκληρωμένος και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, χωρίς απωθημένα. Θα ήμουν ανειλικρινής αν θα έλεγα ότι δεν μου έλειψε η δουλειά μου καθώς με τόσο κόπο και τρέξιμο έχτιζα μια καριέρα σ’ ένα δύσκολο χώρο. Όλα όμως έχουν μια ημερομηνία λήξεως. Είναι καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απώγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Θεσσαλονικιά μίλησε και για το θέμα της ζήλιας «Η ζήλια είναι ένα υγιές συναίσθημα όσο βέβαια είναι σε επιθυμητά επίπεδα και δεν καταντά πάθος και τελικά αρρώστια. Λένε επίσης πως όποιος αγαπά παιδεύει και ενίοτε ζηλεύει. Ναι ζηλεύουμε ο ένας τον άλλο αλλά δεν αφήνουμε τη ζήλια να καταστρέψει την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑