Lifestyle

Published on July 4th, 2013 | by fileto

0

Στους Καβαλιώτες γονείς του Ηλιάδη τα έσοδα βιβλίου της Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη σύντροφος του δολοφονηθέντος Μπάμπη Ηλιάδη από την Καβάλα γράφει βιβλίο όπως αναφέρει η σημερινή Εσπρέσο και μέρος των εσόδων θα πάει στους γονείς του οι οποίοι ζουν στην Καβάλα.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη γράφει σύμφωνα με την εφημερίδα για τον θάνατο του Μπάμπη και την κηδεία του που έγινε στην Καβάλα.

“Το βράδυ του Δεκεμβρίου που ο Μπάμπης Λαζαρίδης έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών, η Πόπη είχε «μαύρα μεσάνυχτα». Για το τραγικό γεγονός την ενημέρωσε ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, ο οποίος είχε ακούσει την είδηση στην τηλεόραση. Οταν εκείνη το έμαθε, το μεγάλο της πρόβλημα ήταν πώς θα έλεγε στον γιο της για τον θάνατο του πατέρα του και κυρίως για το αν θα τον έπαιρνε μαζί της στην κηδεία του, στην Καβάλα.

«Οταν έμαθα, το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου του 2008, ότι ο Μπάμπης έφυγε από τη ζωή, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ετσι άρχισε για εμένα ένας πολύ μεγάλος Γολγοθάς. Δεν ήξερα τι να πω στο παιδί. Για τρεις μέρες το έκρυβα. Ομως με τη βοήθεια κάποιων ψυχολόγων που έστειλαν φίλοι από τηλεοπτικές εκπομπές τού το είπα. Επρεπε λοιπόν να αποφασίσουμε εδώ και τώρα αν θα πάμε στην κηδεία. Η άποψη των ψυχολόγων ήταν ότι αν δεν ήθελε το παιδί, να μην πήγαινα ούτε εγώ για να μη δει όλον αυτόν τον θρήνο. Τότε ο Βασιλάκης ήταν μόλις 8 χρόνων. Αποφασίσαμε λοιπόν μαζί με το παιδί να πάμε στην κηδεία».
Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής της η Πόπη Μαλλιωτάκη περιγράφει πώς κάποια από τα συγγενικά πρόσωπα του Μπάμπη, τα οποία δεν κατονομάζει, την πίεζαν λέγοντάς της: «Ή θα έρθεις με το παιδί ή δεν θα έρθεις καθόλου».

Στο ίδιο κεφάλαιο θυμάται τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν συγγενείς του άντρα της εκείνες τις δύσκολες στιγμές, την ώρα μάλιστα που η αντίζηλός της Αγγελική Ηλιάδη απολάμβανε τις αγκαλιές και τα παρηγορητικά λόγια της οικογένειας. «Πήγαμε στην κηδεία με δικό μας αμάξι. Ενώ η τραγουδίστρια το έπαιζε κυρία. Μέχρι και το όνομά της δέχτηκε να γραφτεί στο κηδειόχαρτο ως σύζυγος. Ενώ δεν ήταν ποτέ σύζυγος, γιατί και τυπικά και ουσιαστικά εγώ και ο Μπάμπης δεν χωρίσαμε ποτέ. Εκεί λοιπόν είδα ανθρώπους από την οικογένεια του Μπάμπη να αγκαλιάζουν την κυρία κι εμείς με το παιδί ήμασταν σαν δυο ξένοι. Είχαν την κυρία αγκαλιά και ιδιαίτερα η μητέρα του, αντί να αγκαλιάσουν το εγγόνι τους κρατούσαν την κυρία απ’ το χέρι και πηγαίναν μπροστά, ενώ εγώ είχα τον Βασιλάκη από το χέρι και πήγαινα πίσω. Μας αντιμετώπιζαν λες και δεν υπήρχαμε».

Μετά το γεγονός η Πόπη θέλησε να φέρει σε επαφή τα δύο ετεροθαλή αδέρφια, τον γιο της Βασίλη και τον Μπαμπίνο που είχε αποκτήσει η Αγγελική Ηλιάδη με τον Μπάμπη, προκειμένου τα δύο αγόρια να γνωριστούν. Την πρωτοβουλία αυτή η ίδια τη χαρακτηρίζει συγχώρεση προς την Αγγελική Ηλιάδη. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί όλους τους ανθρώπους. Δεν έχω μέσα μου κακίες, μίση, γιατί πιο πάνω από εμένα υπάρχει ο Θεός. Και μόνο που πήγα και γνώρισα τα παιδιά (παραβλέποντας όσα μου είχε κάνει) αυτό σημαίνει ότι τη συγχώρησα. Δεν της κράτησα και δεν της κρατάω κακία. Σε κανέναν άνθρωπο. Ακόμα και σε αυτήν».

πηγη: Espresso News


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑