Ειδήσεις

Published on July 9th, 2013 | by fileto

0

Βούλγαρος “έβγαζε στο κλαρί” αλλοδαπές στη Κομοτηνή

Συνελήφθη χθες (8-7-2013) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για μαστροπεία.

Αναλυτικότερα, στην Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας, περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης προωθεί στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, χθες (8-7-2013) το μεσημέρι, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 52χρονο και αφού έκλεισαν ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο, αυτός προσήλθε και παρέδωσε στον αστυνομικό, έναντι χρηματικής αμοιβής, μια 43χρονη ομοεθνή του, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 52χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ, που παρέλαβε από τον αστυνομικό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της 43χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑