Ειδήσεις

Published on July 10th, 2013 | by fileto

0

Εξιχνίαση κλοπών σε Κομοτηνή και Ορεστιάδα από ανήλικους

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια (1) διάρρηξη καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί, προ 2ημέρου, στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, οι αστυνομικοί, χθες (9-7-2013) το μεσημέρι, εντόπισαν και συνέλαβαν, στην Κομοτηνή, τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, την 8-7-2013, αφαίρεσαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και διέρρηξαν κατάστημα της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό του 150 Ευρώ, δύο (2) notebook , ένα (1) φορητό ηλεκτρονική υπολογιστή και είκοσι (20) περίπου κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 15χρονου βρέθηκε επίσης μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα της παραπάνω διάρρηξης, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης , ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις (3) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίες είχαν διαπραχθεί τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013 στην Ορεστιάδα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, μετά τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες τον Απρίλιο και το Μάιο του 2013 αφαίρεσαν από την πόλη της Ορεστιάδας τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες, καθώς επίσης ότι αφαίρεσαν τον κινητήρα μιας εξ αυτών και αφού απόξεσαν τον αριθμό του, τον τοποθέτησαν στο δίκυκλο του 15χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν οι τρεις (3) δίκυκλες μοτοσικλέτες σε διάφορες αγροτικές περιοχές της Ορεστιάδας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑