Lifestyle

Published on July 12th, 2013 | by fileto

0

Νέα ταινία Ηρακλή με κεντρική αναφορά στη Θράκη

Φαίνεται πως ο Dwayne Johnson νοιώθει πολύ άνετα με τον νέο του ρόλο ως Ηρακλής στην επερχόμενη επική ταινία του Brett Ratner, “Hercules: The Thracian Wars”.

Από τότε που άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία, συνεχώς ενημερώνει τους fans ανεβάζοντας στο Twitter φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων πολλοί τον πείραζαν λεγοντάς του πως έμοιαζε με Έλληνα Θεό στην ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μακιγιάζ.

Από ότι φαίνεται η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε αφορά την προετοιμασία για κάποια μάχη, καθώς εμφανίζεται φορώντας μια περικεφαλαία ενώ ο ήλιος λάμπει πίσω του, παραθέτοντας το απόσπασμα “Γίνε ο άνθρωπος που γεννήθηκες να γίνεις – Ηρακλής”.

Η ταινία παρακολουθεί τον Ηρακλή καθώς γυρίζει την αρχαία Ελλάδα με πέντε πιστούς συντρόφους οι οποίοι “πωλούν” τις δυνάμεις του για χρυσό ενώ χρησιμοποιούν τον θρύλο του ονόματος του για να αποτρέπουν τους εχθρούς τους. Όταν οφιλάνθρωπος ηγέτης της Θράκης και η κόρη του ζητούν τη βοήθεια του Ηρακλή, προκειμένου να νικήσουν έναν άγριο και τρομακτικό πολέμαρχο, τότε ο Ηρακλής καταλαβαίνει πως για να διαπρέψει και πάλι το καλό και να έρθει η δικαιοσύνη θα πρέπει να ξαναγίνει ο ήρωας που ήταν κάποτε.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Ιουλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑