Εκδηλώσεις

Published on July 14th, 2013 | by fileto

0

Μέχρι την Κυριακή το Φεστιβάλ βιβλίου στη Ν. Πέραμο

Η τοπική αυτοδιοίκηση θα δώσει ώθηση στον πολιτισμό είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης κατά την τελετή εγκαινίων του 1ου Φεστιβάλ Βιβλίου στην Νέα Πέραμο Καβάλας του Δήμου Παγγαίου, που έγινε χθες Σάββατο.

Ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Βασίλης Ξουλόγης και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου Κρυσταλλία Παπανικολάου τόνισαν ότι ο πολιτισμός μέσα από το βιβλίο είναι διέξοδος από την κρίση η οποία μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

Στον παραλιακό πεζόδρομο μέχρι και την άλλη Κυριακή στην Νέα Πέραμο θα μπορούν όσοι επισκεφθούν την έκθεση να βρουν θαυμάσια βιβλία όλων των γνωστών εκδοτικών οίκων σε καταπληκτικές τιμές και προσφορές.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν και βιβλιοπώλες του Δήμου Παγγαίου.

Έτσι λοιπόν με τη δημιουργική  σύμπραξη του Δήμου Παγγαίου και του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδας  στην υλοποίηση του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου Δήμου Παγγαίου, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Μακεδονίας Θράκης, στον χώρο του Παλιού Τελωνείου,  στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου, από τις 12 έως τις 21 Ιουλίου 2013 το φεστιβάλ είναι κοντά σας με ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 19.00 έως 24.00.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑