Ειδήσεις

Published on July 19th, 2013 | by fileto

0

Πλαστά 100 ευρώ στην Καβάλα από Βούλγαρους

Συνελήφθησαν, σήμερα (18-7-2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21, 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, αρχικά επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε καφετέρια, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, λαμβάνοντας ρέστα το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους τρεις δράστες και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών .

Σημειώνεται ότι το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ που έλαβαν οι δράστες από την παραπάνω συναλλαγή αποδόθηκε στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑