Ειδήσεις

Published on July 24th, 2013 | by fileto

0

Γνωστοί της αστυνομίας δυο νεαροί διαρρήκτες στην Καβάλα

Συνελήφθησαν χθες (23-7-2013) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για κλοπή από οικία και κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν:

· τον 15χρονο, διότι λίγη ώρα νωρίτερα διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα φορητό υπολογιστή, το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

· τον 29χρονο, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από την πόλη της Καβάλας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ στην συνέχεια στην Εθνική Οδό Καβάλας – Δράμας, οδηγώντας το παραπάνω δίκυκλο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ.Φ. επικαθήμενο που οδηγούσε 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ουκρανίας.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ ο 29χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δραστών θα αποσταλούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑