Ειδήσεις

Published on July 26th, 2013 | by fileto

0

Βούλγαροι διακινητές με φορτίο 30 Ιρακινών λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν προχθες (24-7-2013) το απόγευμα, στο 2ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 48 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τριάντα (30) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Συγκεκριμένα, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 49χρονος, με συνοδηγό τον 48χρονο, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, στο 2ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες, προωθούσαν στην ενδοχώρα, τριάντα (30) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑