Ειδήσεις

Published on August 2nd, 2013 | by fileto

0

Συλλήψεις για αγορά και διακίνηση χασίς στη Θάσο

Συνελήφθησαν προχθές (31-7-2013) το βράδυ και χθες (1-8-2013) το πρωί, στη Θάσο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 55 ετών, κατηγορούμενοι για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 55χρονος διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, την 31-7-2013 το βράδυ, συνελήφθη ο 24χρονος, διότι όπως προέκυψε, μετέβη στο ποιμνιοστάσιο του 55χρονου, που βρίσκεται σε δασική περιοχή της Θάσου και προμηθεύτηκε από αυτόν, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 16,63 γραμμαρίων.

Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στις 1-8-2013 το πρωί, στο ποιμνιοστάσιο, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 55χρονος, ενώ βρέθηκαν στο εσωτερικό του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, περιλαμβάνει και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Ε ισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑