Ειδήσεις

Published on August 11th, 2013 | by fileto

0

Συνοριοφύλακας επέστρεφε από κηδεία και σκοτώθηκε

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι ενός 43χρονου συνοριακού φύλακα που υπηρετούσε στο ΤΣΦ ΙΣΑΑΚΙΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στον Έβρο από την Αθήνα, το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο θανάσιμος τραυματισμός του 43χρονου, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η 63χρονη μητέρα του που επέβαινε στο ίδιο όχημα. Οι δύο τους είχαν ταξιδέψει μαζί στην πρωτεύουσα για την κηδεία ενός συγγενικού τους προσώπου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος Αμορίου Διδυμοτείχου). Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ενώ την προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του 43χρονου στην οποία αναφέρει πως «η ΕΛ.ΑΣ. και η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. πενθούν για τον άδικο χαμό του Βασίλη. Για έναν συνάδελφο με ήθος, άριστο επαγγελματία, που έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της 10/8/2013 σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Βασίλης υπηρετούσε στο ΤΣΦ ΙΣΑΑΚΙΟΥ. Άφησε τη τελευταία του πνοή μετά από σύγκρουση με το ΙΧ του στο ύψος του χωριού Αμόριο λίγο πριν φτάσει σπίτι του επιστρέφοντας με την μητέρα του από Αθήνα , που είχαν μεταβεί για κηδεία συγγενικού προσώπου. Θα τον θυμόμαστε πάντα ελπίζοντας να είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Πηγή: zougla


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑