Ειδήσεις

Published on August 13th, 2013 | by fileto

0

Συλλήψεις στην Κομοτηνή για κάνναβη και χάπια

Συνελήφθη χθες (12-8-2013) το βράδυ, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, αλλά και στοιχεία που προέκυψαν από τη μεθοδική τους έρευνα, εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, φυτεία κάνναβης, καλυπτόμενη από φυσική βλάστηση, στην οποία προσήλθε, με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, ο 29χρονος, έχοντας μαζί του τέσσερα (4) πλαστικά μπουκάλια με νερό, για να ποτίσει τα φυτά και συνελήφθη.

Στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) φυτά κάνναβης, ύψους από 60 έως 70 εκατοστών, τα οποία έφεραν ξύλινα υποστυλώματα. Κατασχέθηκαν επίσης πέντε (5) πλαστικά γλαστράκια και μια (1) συσκευασία λιπάσματος.

Στην κατοχή του δράστη και κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο όχημά του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν πέντε (5) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος ΧΑΝΑΧ, δύο (2) σύριγγες με υπολείμματα ηρωίνης και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, στην οικία του 29χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν, μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν :

  • Δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,90 και 2 μέτρων, καλλιεργούμενα σε γλάστρες
  • Εξήντα τρία (63) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX , STEDON , SUBOXONE και LONARID
  • Tρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων
  • Μία (1) ζυγαριά
  • Ένα (1) κυνηγετικό όπλο
  • Τρία (3) πλαστικά γλαστράκια και δύο (2) γλάστρες

Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 120 ΧΑΠΙΑ

Συνελήφθη χθες (12-8-2013) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 38χρονου, εκατόν είκοσι (120) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων XANAX και HIPNOSEDON , τα οποία και κατασχέθηκαν.χαπια

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά και κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑